Over mij

Follow my blog with Bloglovin

Erik Eggens Nee, deze Erik Eggens is dus geen motorcrosser. Als ik mezelf Google (ik ben vast niet de enige die dat doet), dan verschijnt die beste crossende naamgenoot bovenaan Google. Terecht. Mijn persoontje neemt de plekken drie tot en met tien in beslag. Toch niet gek, maar ik ben van plan om die drie jaar oudere, meer bekende Eggens ook van die eerste twee plekken plek te stoten.

Nu echt over mij. Geboren in 1980, werkzaam als bedrijfsjournalist bij CM in Breda. Een vooruitstrevend bedrijf in de telecomsector waarvan ik de manier van leidinggeven deel en bovendien uitdraag. En dat is zeker niet opgelegd, maar in de jaren al zo gevormd.

Voorafgaand aan CM volgde ik een studie journalistiek en werkte ik daarna bij de nieuwswebsite BredaVandaag.nl. Bij die laatste deed ik daadwerkelijk ervaring op en leerde ik nieuws van non-nieuws te onderscheiden en dit tevens enigszins relevant te brengen. Dat gebeurde evenwel bij mijn stages bij BNDeStem en De Volkskrant, maar toch wel in mindere mate dan in de vier jaar bij de lokale nieuwswebsite.

Er is in mijn leven wel meer gebeurd, maar dat ontdekt u vast gaandeweg. Mocht u dat nu al willen weten, aarzel niet om mij te bereiken via Twitter, Linkedin of Facebook. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s